RING OSS - 023-383 33 29

Värmepumpar Dalarna

RING OSS - 023-383 33 29

Värmepumpar Borlänge

vi bygger värmepumpar i Borlänge

Kontakta oss - den här sidan om värmepumpar i Dalarna är ledig och kan bli er!

Nedan är exempel på text som kan stå kvar eller skrivas om för att anpassa just efter ert företag.

Francks Kylindustri har lång erfarenhet av installation och bygge av industriella värmesystem och kan med stor precision installera värmepumpar i Borlänge för bostäder och fastigheter. I Borlänge vänder vi oss till privatpersoner och företag.

Vi finns i Borlänge, och har kontor över stora delar av Mellansverige. Vårt företag har funnits i många år och vi har mycket bred och lång erfarenhet av värmepumpar i Borlänge.

Vi installerar värmepumpar

Kontakta oss gärna för ett hembesök. Vi rekommendera ett system med värmepumpar som passar bäst för just er fastighet. Om ni vill hjälper vi er gärna att ansluta er till ett miljövänligt system där ni tar till vara på energin från sol, vatten eller bergvärme. Vi projekterar och bygger bergvärmesystem för er värmepump.

Ni väljer den värmepump som ni önskar:

  • Luft-luftvärmepump
  • Frånluftvärmepump 
  • Luft-vattenvärmepump

Ansluter ni solceller för elförsörjning av er värmepump eller tar till vara på värmen från bergvärme,  hjälper vi er från start till mål. Med bergvärme till er värmepump kommer er försörjning av värme vara garanterad för många år framåt. Bergvärme är ingen värme som sinar. Vill ni du säkerställa garanterad värme inför framtiden är det bergvärme den mest lovande energin.

Vi erbjuder service av våra värmepumpar

En värmepump behöver regelbunden service. Därför erbjuder vi service av våra värmepumpar som säkerställer funktion och hållbarhet.